SLOVENIJA, POZDRAVLJENA! EKSKLUZIVNI BRANDI OČAL KONČNO PRI NAS!

Deli:    

Siti povprečnosti smo se odločili, da v Slovenijo pripeljemo nov pogled ter predstavimo modne znamke za katerikoli karakter. V Ljubljani smo tako odprli optiko Oculto, ki edina v Sloveniji ponuja sončna in korekcijska očala prestižnih modnih blagovnih znamk.

Jacques Marie Mage, Krewe, Dita, Kuboraum, L. A. Eyeworks, Garrett Leight, For Art’s Sake, Thom Browne.

Nudimo sončna očala za tiste, ki želijo biti opaženi. Prinašamo dioptrijska očala za ljubitelje okvirjev visoke mode. Ponudba, pisana na kožo tistim, ki cenijo vrhunsko izdelan videz.
Poleg široke palete sončnih in dioptrijskih očal, kontaktnih leč in dodatkov, optika Oculto omogoča preglede vida pri vrhunskih strokovnjakih ter servis očal s pomočjo najsodobnejše tehnologije.

Vabljeni, da si izberete svoj karakter na Trubarjevi 24 v Ljubljani med naslednjimi blagovnimi znamkami: Jacques Marie Mage, Krewe, Linda Farrow, Dita, Boucheron, Kuboraum, Mykita, Tom Ford, Wissing, Andy Wolf, Paul Smith, Oliver Peoples, L. A. Eyeworks, Garrett Leight, Finest Seven, Spektre, Cutler and Gross, For Art’s Sake, Moscot, Persol, Retrosuperfuture, ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.