OCULTO NAPOVEDUJE: POLETJE LETOS BO!

Deli:    

Po dveh mesecih različnih ukrepov in izrednih razmer si morda dobil/a občutek, da bo celotno leto 2020 kar odpovedano. A sonce očitno ni dobilo maila, saj dolgi in prijetno topli dnevi napovedujejo vroče poletje. Morda za letos odpade Bali, a tudi v Dubrovniku ali ob Soči bomo uživali na polno.

Čas je torej, da izbereš svoj novi model sončnih očal! Zate smo pripravili vrhunsko akcijo, KAR DO 50% ZNIŽANJE na sončna očala priznanih proizvajalcev, kot so Fendi, Tom Ford, Marc Jacobs, Christian Dior in druge vroče znamke.

Med TOP modeli gotovo najdeš pravega, ki se bo lepo podal tvojim kopalkam. Pohiti, saj je zaloga omejena, velja pa le za nakupe v spletni trgovini.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.