Kuboraum Maske P8

Deli:    

Kuboraum so maske, ki so oblikovane na obrazu svojih nosilcev, da poudarijo njihovo osebnost in karakter. Maska je sinonim za norčevanje in igro. Maske Kuboraum so sinonim za zaščito; so kockaste sobe, v katerih se zaklonimo, svobodno živimo svojo intimo in gledamo na svet skozi dve leči. Vse Kuboraum maske so v celoti zasanjane v Berlinu, ročno izdelane v Italiji

Predstavljamo vam model Kuboraum Maske P8, ki očara s svojo gracioznostjo in dinamično avantgardo. Na voljo izključno v optiki Oculto.

Kuboraum

Kuboraum so maske, oblikovane za drzne obraze, ki si jih upajo nositi. Maske poudarjajo osebnost in poseben značaj. Vse Kuboraum sončne in korekcijske očale v celoti sanjamo in kreiramo v Berlinu ter jih ročno izdelujemo v Italiji.

Preveri Kuboraum

Izbrali smo za vas ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.