Oliver Peoples

Oliver Peoples se je rodil v osrčju zahodnega Hollywooda v Kaliforniji na ikoničnem Sunset Boulevardu leta 1987. Edinstvena kultura Los Angelesa z elementi mode, filma, umetnosti in glasbe še naprej navdihuje izdelke in stil te znamke. Oliver Peoples je že od začetka imel strast do neponovljive izdelave, izrazito kulturo, ki je zakoreninjena v Kaliforniji, in eleganten pristop k razkošju. Oliver Peoples se s pristnim in neomajnim glasom nikoli ni zanašal na logotip, temveč na razvijanje odnosov s podobno mislečimi potrošniki. Vsak okvir Oliver Peoples je ročno izdelan s skrbnimi podrobnostmi in dovršenosti do materialov, da se doseže uravnotežen in izbran izdelek.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Oliver Peoples? Preverite še ...

Oliver Peoples Takumi - Gio Ponti Collection 2

Nova kolekcija znamke Oliver Peoples linije Takumi združuje vse, zaradi česar so dela Italijanskega arhitekta Gia Pontija ikonična – dosledne linije, ostri koti, tridimenzionalne točke, nov, svež način z uporabo očal kot platna...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.