Garrett Leight

Leta 2010 je Garrett Leight predstavil znamko Garrett Leight California Optical (GLCO), za katero ga je navdihnil njegov oče (ustanovitelj in kreativni direktor ikonične blagovne znamke očal Oliver Peoples) ter kultura in ustvarjalnost njegovega rodnega mesta Venice Beach.

Estetska hiper kalifornijska blagovna znamka s klasično prilagojenim slogom in vrhunsko kakovostno izdelavo je ustvarila globalno skupnost zvestih privržencev, ki nosijo izključno to blagovno znamko.
Z izpostavljanjem in prikazom kolektiva kreativnih losangeleških vplivnežev iz filma, glasbe, umetnosti, mode in športa z izvirno vsebino in deljenjem s svetom se je GLCO uveljavil kot vodilni in se ločil od svoje konkurence z avtentičnim in izvirnim slogom.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Garrett Leight? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.