Kuboraum

Kuboraum so maske, oblikovane za drzne obraze, ki si jih upajo nositi. Maske poudarjajo osebnost in poseben značaj. Maska je sinonim za norčevanje z igro. Maske Kuboraum pa so sinonim za poudarjanje, zaščito in zavetje. Kuboraum pooseblja prostor v katerem se počutimo varne, kjer svobodno živimo v svoji intimi in živimo vso svojo identiteto. Vse maske v celoti sanjamo in kreiramo v Berlinu ter jih ročno izdelujemo v Italiji. Projekt se je začel februarja 2012 z italijansko obrtniško tradicijo, izveden pa je bil v berlinskem ustvarjalnem okolju.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Kuboraum? Preverite še ...

Kuboraum Maske P8

Kuboraum so maske, ki so oblikovane na obrazu svojih nosilcev, da poudarijo njihovo osebnost in karakter. Maska je sinonim za norčevanje in igro.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.