Cutler and Gross

Britanska blagovna znamka luksuznih očal Cutler in Gross, ustanovljena leta 1969, združuje vrhunsko italijansko izdelavo z nedvomnim privlačnim stilom. Od svoje uveljavitve v modnih dneh se je kreativnost podpisovanja blagovne znamke uporabljala za sončna očala in korekcijske okvirje z njihovimi oštevilčenimi blagovnimi znamkami in prisotnostjo osupljivega logotipa.

Že desetletja so se očala Grahama Cutlerja in Tonya Grossa delno opirala na to, da je njihov sloves kapljal in šepetal znotraj stilističnih in modnih krogov. Trdnjava ikoničnih očal, Cutler in Gross modeli še naprej krasijo mnoge najbolj prepoznavne obraze v svetu umetnosti, mode, glasbe in filma. Danes ima blagovna znamka trgovine v Veliki Britaniji, Severni Ameriki in Kanadi ter je na zalogi v izbranih optikah in konceptnih trgovinah po vsem svetu.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Cutler and Gross? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.