Saint Laurent

Znamka Yves Saint Laurent, ustanovljena leta 1961, je bila prva hiša, ki je kdajkoli predstavila luksuzni koncept "pripravljeno za nošenje" in ustvarila kolekcijo "Saint Laurent Rive Gauche", sinonim za mladost in svobodo. To je bil res prvi korak k novemu modnemu stališču in k družbenokulturni revoluciji. Tekom časa so bili revolucionarni modeli, ki jih je predlagal Saint Laurent, kulturni in umetniški navdih in ustanovitelj znamke, Yves, tudi eden najvplivnejših oblikovalcev dvajsetega stoletja.

Kot del skupine Kering, je znamka ohranil svojo identiteto, ki še vedno ostaja na tekočem z najnovejšimi trendi. Saint Laurent, ki ga od aprila 2016 vodi kreativni direktor Anthony Vaccarello, ponuja veliko izbiro oblačil, modnih dodatkov, draguljev in očal za moške in ženske, ki jih odlikuje logo "Saint Laurent Paris".

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.