Krewe

KREWE je leta 2013 ustanovil Stirling Barrett, domačin in kreativen podjetnik iz New Orleansa. Njegova vizija mesta kot cvetočega kulturnega središča je bila njegov navdih za zagon znamke KREWE. Stirling Barrett oblikuje vsa KREWE očala v kreativnem studiu v New Orleansu.

Cilj znamke KREWE je izdelati dobro zasnovan in kvaliteten izdelek. Naš premišljen pristop k oblikovanju in ročni izdelavi nam omogoča, da samozavestno zagotovimo doživljenjsko garancijo za vsak par očal, ki ga prodamo. Oblikovalsko usmerjeno razmišljanje vodi vse, česar se dotaknemo, od naših stilov očal in osebnih izkušenj do naših ekskluzivnih sodelovanj. Je več kot le oblika in delovanje - o tem radi razmišljamo kot o življenjskem stilu.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.