Krewe

KREWE je leta 2013 ustanovil Stirling Barrett, domačin in kreativen podjetnik iz New Orleansa. Njegova vizija mesta kot cvetočega kulturnega središča je bila njegov navdih za zagon znamke KREWE. Stirling Barrett oblikuje vsa KREWE očala v kreativnem studiu v New Orleansu.

Cilj znamke KREWE je izdelati dobro zasnovan in kvaliteten izdelek. Naš premišljen pristop k oblikovanju in ročni izdelavi nam omogoča, da samozavestno zagotovimo doživljenjsko garancijo za vsak par očal, ki ga prodamo. Oblikovalsko usmerjeno razmišljanje vodi vse, česar se dotaknemo, od naših stilov očal in osebnih izkušenj do naših ekskluzivnih sodelovanj. Je več kot le oblika in delovanje - o tem radi razmišljamo kot o življenjskem stilu.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Krewe? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.