Thierry Lasry

Francoski oblikovalec Thierry Lasry je konec leta 2006 lansiral svojo istoimensko linijo sončnih očal.

Sončna očala THIERRY LASRY temeljijo na zasnovi futurističnega zlivanja "vintage" navdihov s posodobljenim, modernim in tako imenovanim avantgardnim pridihom. Vsa sončna očala imajo ravno fronto in dajejo futuristični zasuk do "retro" navdihnjenih oblik.

Vsi okvirji iz acetata so v celoti ročno izdelani v Franciji z najboljšimi tehnikami in tradicionalnim znanjem izdelave. Za izdelavo sončnih očal se uporablja samo acetat priznanega italijanskega proizvajalca Mazzucchelli.

Thierry Lasry, ki je razvil način, ki je v "retro" in futurističnemu ambientu, ustvarja zelo grafične modele z mešanjem "vintage" navdihnjenih obrisov s sodobnimi avantgardnimi detajli.

Potrošnik THIERRY LASRY, ki vodi modno osveščen, aktiven življenjski slog in prilagojen času, je po naravi neodvisen in radoveden, ustvarjalec in ne sledilec.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Thierry Lasry? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.