Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage, (JMM) v Los Angelesu delujoč producent dizajnerskega blaga z omejeno izdajo, ki so specializirani za mikroproizvodnjo ročno izdelanih očal.

Črpanje navdiha z različnih kontinentov, kultur in generacij JMM združuje ročne spretnosti svetovnega razreda z naprednimi proizvodnimi metodami, ki vključuje množico bogatih materialov, drznih geometrijskih oblik in pretirano držo, da ustvari brezhibno izdelane očala, ki elegantno vlijejo zgodovinske motive z sodobno prefinjenostjo.

Močan, igriv in pomenljivo izrazit, JMM ponuja prefinjene izdelke navdušene z izrazito perspektivo, očala informirana z oblikovalskim jezikom, ki združuje spoštovanje do zgodovine, obrti in tehničnih inovacij, kar na koncu prinese izdelke v majhni seriji, ki se ponašajo s preteklostjo hkrati pa potiska estetiko v prihodnost.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.