Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage, (JMM) je proizvajalec dizajnerskega blaga omejenih serij iz Los Angelesa, specializiran za mikroproizvodnjo ročno izdelanih očal.

V JMM črpajo navdih z različnih kontinentov, kultur in generacij, združujejo obrt svetovnega razreda z naprednimi proizvodnimi metodami, ki vključuje množico bogatih materialov in drznih geometrijskih oblik, da bi ustvarili brezhibno izdelana očala, ki zgodovinskim motivom elegantno vlivajo sodobno prefinjenost.

Močan, igriv in pomenljivo izrazit, JMM ponuja prefinjene izdelke navdušene z izrazito perspektivo, očala informirana z oblikovalskim jezikom, ki združuje spoštovanje do starih obrti in tehničnih inovacij, kar na koncu prinese izdelke v majhni seriji, ki se radi pohvalijo s preteklostjo hkrati pa potiskajo estetiko v prihodnost.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Jacques Marie Mage? Preverite še ...

Jacques Marie Mage - Enzo

Izdelan v omejeni seriji 400 kosov. "Oversized", kockast in drzen Enzo se zgleduje po ikoničnih okvirjih, ki jih je nosil sam il Comandndatori, g. Enzo Ferrari, ustanovitelj avtomobilske znamke, ki nosi njegov priimek.

JACQUES MARIE MAGE - MARBOT

Jacques Marie Mage močno verjame v skrbništvo; del vsakega prodanega okvirja gre za ohranjanje divjih živali, kar koristi fundaciji Yellowstone Forever in projektu Living With Wolves.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.