Dita Lancier

DITA z veseljem napoveduje predstavitev DITA-Lancier, očalna stekla in okvirji namenjeni vsakodnevni uporabi v kopenskih, morskih in zračnih okoljih. Kolekcija DITA-Lancier se zgleduje po neprimerljivem slogu tistih, ki v prizadevanju za odličnost potiskajo meje hitrosti in vzdržljivosti. V tem duhu brezčasnih zmogljivosti DITA s ponosom uporablja tehnologijo očalnih stekel, zasnovano za kopno, morje in zrak - v kombinaciji z univerzalnim sistemom zasnove okvirja.

Stekla DITA-Lancier združujejo lahka teža, na udarce odporna polikarbonatna z optično jasnostjo in odpornostjo na praske skoraj kot steklo. Vsako steklo DITA-Lancier odlikuje specializirano zasnovana posebna barvna izboljšava, namenjeno okolju kopnega, morja in zraka, in ga je mogoče prilagoditi večini korekcijskih očalnih stekel.

DITA-STEKLO ZA KOPNO, razvito za vsakodnevne aktivnosti na cesti, kot so vožnja, tek in kolesarjenje, odlikuje tehnologija polarizacije, ki zmanjšuje zaslepljujoče bleščanje, hkrati pa ohranja naravno zaznavanje globine.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.