Theo

Theo je belgijska blagovna znamka očal, ki je mednarodno znana po svojih značilnih in trendovskih modelih. Očala Theo, kjer prevladujejo namernost in ekskluzivnost, so iz optičnega pripomočka vzela očala in jih spremenila v polnopraven dodatek.

"Theo loves you"
To pomeni, da Theo Eyewear ustvarja okvirje z mislijo na vas; svoj slog in osebnost. Nastali okvirji so nezaslišani in razkošni s svetlimi barvami, ki so igrive, vesele in domiselne, tako kot vi.

Kolekcije Theo so navdihnjene z avantgardnim, vintage in retro videzom ter veliko barv in poskrbijo za vsak dan, posebne priložnosti ali nekje vmes. Naj vaša edinstvena in barvita osebnost zasije z očali Theo.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Theo? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.