Sabine Be

Nekdanja optičarka, ljubiteljica barv in različnih materialov, je uresničila svoje otroške sanje in se odločila za lansiranje lastne blagovne znamke.

Vsak njen okvir odraža njeno igrivost. Sveži in edinstveni dizajni, izjemno živahne barvne izbire, predanost detajlom ... vrhunska estetika ročno izdelana v Franciji.

Za moške, ženske in otroke, optična in sončna očala, dodatki ... Edina konstanta v svetu Sabine Be sta njen “know-how” in drzen dotik.

Njene zasvojitvene okvirje iščejo tako zahtevni obrazi kot netipične duše. Pri Sabine Be ne kupujemo očala: vstopimo v deželo čiste sladkorne strasti.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Sabine Be? Preverite še ...

BE ADDICT - BODI ODVISNIK

Sončni navdih vodi v odvisnost od barv. Več ko jih je, boljši je občutek. Poiščite svoj element odvisnosti v optiki Oculto. Sabine be bo razlog za dnevno dozo sonca.

be kot biti.. be kot obstajati.. Sabine be.

Sabine be je hitro postala ena najbolj cenjenih in inovativnih oblikovalcev očal v optični industriji. Vsak njen okvir odraža njeno igrivost. Sveži in edinstveni dizajni, izjemno živahne barvne izbire, predanost osrednjim detajlom ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.