ANNA-KARIN KARLSSON

ANNA-KARIN KARLSSON je znana kot vodilna svetovna znamka luksuznih očal. V kombinaciji avantgardnega dizajna z ekstravagantnimi materiali in brezhibno izvedbo je vsak okvir prava umetnina.

Podjetje ima sedež na Švedskem, modeli pa se prodajajo v več kot 50 državah po celem svetu. Razkošen glamur, ultra ženstveni modeli v nasprotju z močnimi ostrimi linijami so postali značilnosti blagovne znamke.

Avantgardni dizajni se izvajajo samo z najvišjo stopnjo ročne izdelave in ekskluzivnimi materiali, kot so 24k zlato, belo zlato, roza zlato in titan. Biseri, smaragdni kamni, ročno vdelani kristali in celo diamanti krasijo AKK modele.

Blagovna znamka ANNA-KARIN KARLSSON je v samo nekaj letih izdelala takojšnjo klasiko, hkrati pa še naprej premika meje očal visoke mode.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi ANNA-KARIN KARLSSON? Preverite še ...

ANNA-KARIN KARLSSON - NIČ DRUGEGA KOT ČISTA UMETNOST

ANNA-KARIN KARLSSON je znana kot vodilna svetovna znamka luksuznih očal. Kombinacija avantgardnega dizajna z ekstravagantnimi materiali in brezhibne izvedbe, vsak okvir je umetniško delo. Ekslusivno, edino v optiki Oculto.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.