Rigards x Uma Wang UW10

Deli:    

Rigards x Uma Wang UW10 (kodno ime za 10-letnico Wangove blagovne znamke) nastal je kot nadaljevanje uspešnega predhodnega sodelovanja, UW1.

Uporaba ekološko osveščenega bioacetata za ustvarjanje edinstvenega stranskega senila je bila zasnovana kot način, da bi priklicali navdih starodavnih steklenih mozaičnih ploščic – tako živih zdaj, kot so bile pred 2000 leti, reliktov Pompejev, ki jih je ohranil Vezuv, in prehod časa. Še en navdih, ki se je vrezal v oblikovanje: veličastna vitražna okna v La Sagrada Família, ki jih je zasnoval veliki Antoni Gaudi, oblikoval in izdelal pa umetnik Joan Vila-Grau. Končno je okvir dobil nickname “Shanghai” v čast umetelnega zaklada Wangovega osnovnega mesta.

Poiščite ta edinstven Rigards umetniški koncept v optiki Oculto.

Izbrali smo za vas ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.