Novice

JACQUES MARIE MAGE - MARBOT

Jacques Marie Mage močno verjame v skrbništvo; del vsakega prodanega okvirja gre za ohranjanje divjih živali, kar koristi fundaciji Yellowstone Forever in projektu Living With Wolves.

BE ADDICT - BODI ODVISNIK

Sončni navdih vodi v odvisnost od barv. Več ko jih je, boljši je občutek. Poiščite svoj element odvisnosti v optiki Oculto. Sabine be bo razlog za dnevno dozo sonca.

ANNA-KARIN KARLSSON - NIČ DRUGEGA KOT ČISTA UMETNOST

ANNA-KARIN KARLSSON je znana kot vodilna svetovna znamka luksuznih očal. Kombinacija avantgardnega dizajna z ekstravagantnimi materiali in brezhibne izvedbe, vsak okvir je umetniško delo. Ekslusivno, edino v optiki Oculto.

MOSCOT ZOLMAN SUN

107-letna tradicija izdelovanja sončnih in korekcijskih očal, svetovno priznane blagovne znamke Moscot, vedno znova navduši s svojimi eksponati.

Rigards x Uma Wang UW10

Rigards x Uma Wang UW10 (kodno ime za 10-letnico Wangove blagovne znamke) nastal je kot nadaljevanje uspešnega predhodnega sodelovanja, UW1.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.