Novice

Rigards x Uma Wang UW10

Rigards x Uma Wang UW10 (kodno ime za 10-letnico Wangove blagovne znamke) nastal je kot nadaljevanje uspešnega predhodnega sodelovanja, UW1.

Kuboraum Maske P8

Kuboraum so maske, ki so oblikovane na obrazu svojih nosilcev, da poudarijo njihovo osebnost in karakter. Maska je sinonim za norčevanje in igro.

Oliver Peoples Takumi - Gio Ponti Collection 2

Nova kolekcija znamke Oliver Peoples linije Takumi združuje vse, zaradi česar so dela Italijanskega arhitekta Gia Pontija ikonična – dosledne linije, ostri koti, tridimenzionalne točke, nov, svež način z uporabo očal kot platna...

be kot biti.. be kot obstajati.. Sabine be.

Sabine be je hitro postala ena najbolj cenjenih in inovativnih oblikovalcev očal v optični industriji. Vsak njen okvir odraža njeno igrivost. Sveži in edinstveni dizajni, izjemno živahne barvne izbire, predanost osrednjim detajlom ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.