Novice

OCULTO NAPOVEDUJE: POLETJE LETOS BO!

Čas je torej, da izbereš svoj novi model sončnih očal! Zate smo pripravili vrhunsko akcijo, KAR DO 50% ZNIŽANJE na sončna očala priznanih proizvajalcev, kot so Fendi, Tom Ford, Marc Jacobs, Christian Dior in druge vroče znamke.

Izberi svoj poletni karakter

Dolgi sončni dnevi so znanilci vročega poletja. Čas je, da izbereš svoj novi model sončnih očal, ki se bo lepo podal tvojim kopalkam in kratkim rokavom!

Zimska avantura

Zimska čarobnost nam pušča le en izbor: gledati skozi okno ali hoditi po sončni strani. Mi predlagamo slednje, zato izberi svoj zimski model sončnih očal in začni svojo avanturo.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.