Novice

Ikonične Christian Roth - Archive 1993

Leta 1993 je Kurta Cobaina fotografiral Jesse Frohman v seriji portretov, kjer je ikoničen frontman Nirvane nosil bela sončna očala, okrogle oblike, znamke Christian Roth.

OCULTO NAPOVEDUJE: POLETJE LETOS BO!

Čas je torej, da izbereš svoj novi model sončnih očal! Zate smo pripravili vrhunsko akcijo, KAR DO 50% ZNIŽANJE na sončna očala priznanih proizvajalcev, kot so Fendi, Tom Ford, Marc Jacobs, Christian Dior in druge vroče znamke.

Izberi svoj poletni karakter

Dolgi sončni dnevi so znanilci vročega poletja. Čas je, da izbereš svoj novi model sončnih očal, ki se bo lepo podal tvojim kopalkam in kratkim rokavom!

Zimska avantura

Zimska čarobnost nam pušča le en izbor: gledati skozi okno ali hoditi po sončni strani. Mi predlagamo slednje, zato izberi svoj zimski model sončnih očal in začni svojo avanturo.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.