Izjava o varovanju zaupnih podatkov

Deli:    

Ta izjava o zaupnosti podatkov se nanaša na zaupnost osebnih podatkov, ki se nahajajo na spletni strani www.oculto.si in pridobljeni z uporabo te strani ter shranjeni v podatkovnih bazah Oculto d.o.o.

Oculto d.o.o. pri svojem poslovanju upošteva zakonske predpise za zaščito zasebnosti svojih kupcev.

Uporabniki, ki imajo kakršna koli vprašanja v zvezi z zaupnostjo podatkov, lahko pošljejo e-mail sporočilo na naslov info@oculto.si.

Z dostopanjem ali uporabo spletne strani www.oculto.si, uporabnik potrjuje, da je prebral, razumel in se strinja z vsemi pogoji o zaupnosti podatkov in načinih uporabe spletne strani www.oculto.si.

V kolikor se uporabnik ne strinja s to Izjavo o zaupnosti, ga pozivamo, naj zapusti oziroma ne dostopa in ne uporablja spletne strani www.oculto.si.

To Izjavo o zaupnosti lahko Oculto d.o.o. kadar koli spremeni, z objavo spremenjenega besedila izjave na spletni strani www.oculto.si. Spremembe Izjave o zaupnosti postanejo veljavne takoj po objavi na spletni strani.

Vsak uporabnik je sam odgovoren in dolžan redno preverjati to spletno stran in preučiti vse spremembe Izjave o zaupnosti. Uporabnikovo nadaljevanje uporabe te spletne strani po uveljavitvi teh sprememb pomeni, da uporabnik potrjuje in sprejema vse pogoje spremenjene Izjave o zaupnosti.

Oculto d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke, z namenom varnostnega preverjanja istovetnosti uporabnika, ki dostopa do spletne strani www.oculto.si. Ko se Končni uporabnik vključuje v določene dejavnosti na tej strani, kot je naročanje izdelkov ali storitev, izpolnjevanje anket, objavljanje komentarjev, pošiljanje povratnih informacij, bo Oculto d.o.o. od njega zahtevala določene podatke, kot so ime in priimek, naslov in poštna številka, naslov spletne pošte, telefonska številka. To so osebni podatki, ki se zbirajo in obdelujejo. Ponudnik storitev dostave blaga lahko od Uporabnika v trenutku predaje paketa pri osebnem prevzemu zahteva, da mu predloži svojo osebno izkaznico ali podatke o imenu in priimku prevzemnika, za potrebe beleženja prevzema paketa ter prilagajanja tega dokumenta seznamu kupcev.

Vsi osebni podatki, ki se obdelujejo na spletni strani, se samodejno izbrišejo.

Tako zbrani podatki so v elektronski obliki in zaščiteni s certifikatom SSL, ki podatke šifrira in na ta način zagotavlja varen protokol za komunikacijo med računalnikom Uporabnika in podjetjem Oculto d.o.o. Uporabnik se lahko sam odloči, ali bo sodeloval pri postopku ugotavljanja istovetnosti in predložil svoje osebne podatke.

Če Uporabnik ne predloži teh obveznih podatkov, ki so zahtevani za določeno dejavnost, mu vključitev v takšno dejavnost ne bo omogočeno, ker brez teh podatkov aktivnost ne bo tehnično izvedljiva.

Oculto d.o.o. osebnih podatkov Končnega uporabnika ne bo delila z drugimi stranmi, razen v primerih, ki so navedeni v naslednji točki in če to zahtevajo zakonski predpisi.

Osebne podatke bo Oculto d.o.o. uporabljala za:

  • pošiljanje administrativnih obvestil in e-novic
  • analizo podatkov

Oculto d.o.o. lahko osebne podatke Končnega uporabnika deli s:

Ponudniki storitev dostave blaga za potrebe izpolnjevanja naročil, pošiljanja paketov in navadne ter spletne pošte.

Ponudniki storitev pooblaščenega servisa, če Uporabnik vloži pritožbo, reklamira izdelek, kar zahteva pregled izdelka, ali če zahteva storitev servisiranja izdelka, ki ga je kupil na spletni strani, z namenom izvedbe storitev poprav, servisiranja ali pregleda izdelka s strani pooblaščenega servisa/proizvajalca.

V tem primeru se prodajalcu posredujejo osebni podatki kupca - uporabnika, in sicer: ime, priimek, naslov.

Uporabnik ima možnost dostopa do osebnih podatkov in njihovega spreminjanja, tako da pošlje e-mail na naslov info@oculto.si. V tem e-mailu mora Uporabnik navesti svoje ime i priimek, naslov in naslov spletne pošte, ter podatke, ki jih želi dopolniti/spremeniti.

Kot predpogoj nakupa izdelkov in storitev na spletni strani ghetaldus.hr, Oculto d.o.o. zahteva soglasje Uporabnika za pošiljanje administrativnih obvestil in e-novic.

Če Uporabnik ne želi prejemati e-novic, se lahko od njih kadar koli odjavi, tako da pošlje e-mail z obvestilom na naslov info@oculto.si ali izbere možnost odjave od e-novic, ki se nahaja v vsakem sporočilu z e-novicami.

Kot predpogoj nakupa izdelkov in storitev na spletni strani www.oculto.si, Oculto d.o.o. zahteva soglasje Uporabnika, da soglaša z aktivacijo postopka, s katerim bodo njegovi osebni podatki (naslov, številka kartice ipd.) pri plačilu s kreditnimi ali debetnimi karticami shranjeni pri PayLane, ponudniku storitve obdelave in bremenitev kartic, ki te podatke shranjuje v skladu s certifikatom PCI DSS, najvišjo stopnjo zaščite in varovanja zaupnih podatkov. Oculto d.o.o. v nobenem trenutku ne bo posedovala teh podatkov. Podatki shranjeni pri PayLane se izbrišejo takoj po zaključku postopka obdelave in bremenitve kartic, razen za možnost »Takojšnjega nakupa«, pri kateri ima Uporabnik možnost preprečitve shranjevanja podatkov z enostavnim klikom na polje »Zapomni si moje podatke« v svojem uporabniškem profilu, nato pa bo shranjene podatke zbrisala Oculto d.o.o., tako da bo Uporabnik pri naslednjem nakupu ponovno vnesel vse podatke.

Oculto d.o.o. kupca v zvezi z zgornjim soglasjem obvešča, da PayLane ne shranjuje varnostne kode (CCV) s (debetne, kreditne) kartice Kupca. CCV je trimestno ali štirimestno število, ki ga Kupec sam vnese med postopkom plačevanja s kartico. To številko bo Uporabnik še naprej sam vnašal, kot dodatno varnostno preverjanje.

Oculto d.o.o. si pridržuje pravico, da v primeru tehničnih težav ne pošilja e-novic, administrativnih obvestil, obvestila o prijavi na e-novice ter ostalih sporočil. Če Končni kupec prejme obvestilo ali e-novice, kot je bilo predtem omenjeno, ne da bi se registriral na spletni strani ghetaldus.hr, imate možnost odjave s strani ali s seznama uporabnikov, ki prejemajo e-novice. V kolikor do tega pride, lahko to prijavite na naslov info@oculto.hr, za učinkovitejšo uresničevanje vaših zahtev in drugih potrebnih postopkov.

Mladoletniki mlajši od 14. let ne smejo uporabljati spletne strani www.oculto.si.

Oculto d.o.o. ne ne zbira in ne shranjuje podatkov oseb mlajših od 14. let, zato noben del te spletne strani ni zasnovan tako, da bi privabil kogar koli, ki je mlajši od 14. let.

Uporabniki spletne strani lahko vsa vprašanja ali zahteve za pojasnila pošljejo v e-mailu na info@oculto.si.

Končni uporabnik lahko kadar koli spremeni ali prekliče soglasje z Izjavo o uporabi piškotkov na naših spletnih straneh.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.