Finest Seven

Finest Seven, očala posvečena brezčasni kakovosti in stilu.

Z angažiranjem strasti in pozornosti do detajlov evropskih rokodelcov, oblikovalska skupina Jesse in Ainjali, rojena na Novi Zelandiji, ponujata najkakovostnejše sestavne elemente, ki jih je treba nositi in ljubiti skozi generacije.

Ime Finest Seven je nastalo na zelo preprost način, anagram je bil narejen iz Ainjalinega priimka Fine in Jessevega priimka Stevens, s čimer je nastalo Finest Seven.

Stevens je bil z izkušnjami tako v likovni umetnosti kot v industrijskem oblikovanju vedno podvržen, da ustvarja predmete, ki pri gledalcu sprožijo pozitiven odziv ... in v tem primeru uporabnika. Njegova pozornost do oblike in izdelave se popolnoma spopada s Finejevimi desetletji oblikovalskih izkušenj, ki posamezne osebnosti oživi skozi modo.

Rezultat je skrbno izbrana serija s sodobnim navdihom klasične estetike. Vsak okvir je zasnovan tako, da ne dokonča videza, ampak da ga naredi.

Od trenutka, ko odprete škatlo Finest Seven, veste, da ste lastnik nečesa posebnega, narejenega in zasnovanega tako, da traja.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Finest Seven? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.