Christian Dior

V popolnem ujemanju med preteklimi navdihi in futurističnimi predlogi, kolekcija očal Dior očara s prefinjenimi arhitekturnimi linijami in glamurozno naklonjenostjo.

Svoboda je moto, ki slavi popolen nivo med sodobnim dizajnom in ženskim duhom. Izbrani stili izražajo ustvarjalnost tudi s tradicionalnejšimi kreacijami, ki vključujejo moderno reinterpretacijo. Zelo kakovostne tehnike izdelave se združujejo z ustvarjalnim duhom Diorja, da bi proslavili eleganco in tako imenovani "savoir-faire", za močno stilsko izjavo.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Christian Dior? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.