l. a. Eyeworks

V prepričanju, da je že bil čas za novo poglavje v svetu očal, sta Barabara McReynolds in Gai Gherardi lansirali 9 septembra 1979, l.a. Eyeworks z misijo spodbuditi ljudi, da prenehajo gledati in začnejo videti. Originalna, pogosto ikonična in zmeraj poživljajoča očala, ki jih oblikuje l.a.Eyeworks so takoj prepoznavna po svojih drznih oblikah, domiselnem ravnanjem z materiali in izrazito uporabo barv. Čeprav so l.a.Eyeworks krasili obraze znanih osebnosti, izvajalcev, umetnikov in športnikov je njihov namen da najdete okvir, ki ne sledi samo modnemu trendu, temveč ustreza vam in vašemu slogu.

"Očala oblikujemo tako, da proslavljamo raznolikost obrazov in edinstvenost posameznikov. Očala, ki jih izdelujemo, so iskrice naše domišljije. Dopolnite te misli in uresničite sanje z l.a.Eyeworks.
"Barbara McReynolds & Gai Gherardi"

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.