Linda Farrow

Blagovna znamka luksuznih očal Linda Farrow, ustanovljena leta 1970, se je hitro uveljavila. Prvotno je bila sama modna oblikovalka. Linda Farrow je bila ena prvih, ki je sončna očala obravnavala kot modo, s prstom pa je bila vedno na utripu časa. Lindi Farrow je neumorni eksperimentator predstavil številne oblike in sloge, ki so še danes v moderne. Njena inovativna uporaba oblik je pomagala pri premiku očal na ozemlje visoke mode, z tako imenovani "avant-garde" slogi, ki jih podpirajo svetovne zvezde, kot je Yoko Ono in z znamkami, kot so Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga in Sonia Rykiel.

Po dvajsetletnem premoru je znamko leta 2003 oživel Farrowsov sin Simon po odkritju ogromnega arhiva starodobnih sončnih očal v družinskem londonskem skladišču. Blagovna znamka se je ponovno predstavila pod novim naslovom „Linda Farrow Vintage“.

Danes je blagovna znamka, ki deluje pod originalnim imenom Linda Farrow, znana po sodelovanju z nekaterimi najbolj priznanimi modnimi oblikovalci na svetu - Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott so med številnimi drugimi, ki neprestano prinašajo novo perspektivo blagovni znamki. V kombinaciji z nepreglednim arhivom "vintage" sončnih očal in brezkompromisno razkošno kolekcijo "Fine Jewellery" se je blagovna znamka uveljavila kot ena najbolj navdušujočih v modi.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.