MASSADA

Massada je neodvisna evropska blagovna znamka očal, ki ima sedež v Švici. Vodja Massada Art projekta je kreativna direktorica Kate Lupinsky, rojena v Južni Afriki in živeča v Evropi, ki izraža svojo strast iz globoke radovednosti in premisleka o svetu.

Privilegirani smo da so z nami ljudje iz sveta umetnosti, filma, financ, ustvarjalnih industrij, intelektualci in obrti v Italiji in na Japonskem. Ti ljudje izražajo in iščejo. Multidisciplinarni pristop, ki je vizualni in intelektualni, je osredotočen na temeljne človeške vrednote. Ideologija Massade temelji na obsežnem poznavanju potovanj, domišljiji, trdnem izobraževanju, kulturni dediščini planeta in fermentaciji, neskončnem iskanju odgovorov na vprašanja, ki si jih postavljamo vsak dan.

Gre za identiteto. Massada v celoti prodira v podzavest. Užitek v življenju. Izražanje veselja.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi MASSADA? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.