John Dalia

Podjetje JOHN DALIA, ustanovljeno leta 2011, ponuja vrhunske kose, ki spoštujejo naravne zakone razkošja: natančnost, zaželenost in brezčasnost. Standardi JOHN DALIA, ki zahtevajo več kot 100 proizvodnih korakov nekaterih najboljših francoskih obrtnikov, so zdaj postali industrijski standardi.

Samouk, pariški oblikovalec JOHN DALIA je sanjal o ustvarjanju preprostih, a zahtevnih modnih dodatkov z vrhunskimi materiali in edinstveno izdelavo. Te sanje so se leta 2011 spremenile v istoimensko znamko JOHN DALIA.

Njegove kolekcije so vedno izpopolnjene, saj je vsaka kreacija oblikovana kot kos visokega nakita, skromen, a eleganten, tako kot njegovo rojstno mesto.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

 

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.