Givenchy

Givenchy, ki ga je leta 1952 ustanovil Hubert de Givenchy, je mednarodna luksuzna hiša, znana po svoji tako imenovani "Haute Couture" (visoka moda), pripravljeno za nošenje in modnih dodatkih v kolekcijah za moške in ženske.

Riccardo Tisci je od leta 2005 kreativni direktor ženskih kolekcij "Haute Couture", pripravljeno za nošenje konfekcije in modnih dodatkov (razširjena na moška oblačila leta 2008). Riccardo Tisci je zasukal slog znamke, ki so šik, trezne, ženstvene in aristokratno elegantne in je dodal temno romantiko in čutnost. On ustvari silhueto, ki združuje čiste črte z grafično strukturo. Riccardo Tisci, zvest ustvarjalni dediščini in duhu znamki, vnaša ime Givenchy v današnji svet, hkrati pa ga projicira v prihodnost.

Pridi in izberi svoj karakter v optiki Oculto, na Trubarjevi 24 v Ljubljani.

Imate radi Givenchy? Preverite še ...

Prijava uporabnika

Naročite se na pregled

Dan in uro Vam bomo potrdili preko vnešenega email naslova.

Preglede opravljamo v poslovalnici na Trubarjevi c. 24, 1000 Ljubljana.
Pregled vida traja od 20 – 30 minut.
Preglede opravljamo vsak dan med ponedeljkom in petkom.

Cenik pregledov:

Kontrola vida ter predpis dioptrije za očala / kontaktne leče 30 €
Predpis dioptrije za kl prvič + uvajanje ter učenje o uporabi ter higieni 50 €

*vse cene vključujejo DDV
Pregled vida je ob nakupu očal oz. kontaktnih leč, brezplačen.

Obvezno polje.
Strinjam se z izjavo o zaupnosti podatkov in sprejemam pogoje uporabe.

Prekini     Pošlji

Spletna stran uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebin in oglasov, omogočanje lastnosti družbenih medijev in analiziranje prometa. Podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta delimo s partnerji za družbene medije, oglaševanje in analizo, ki jih lahko združujejo z drugimi podatki, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali, ko ste uporabljali njihove storitve. Z nadaljnjim uporabljanjem naših spletnih strani soglašate z našo uporabo piškotkov. Pravilnik o zasebnosti.